Summer events? Count us in!

Αποτελεί κοινό τόπο πως τα ταξίδια και οι εκδηλώσεις που οργανώνονται εντός του πλαισίου της EESTEC είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της. Ακολουθώντας το πνεύμα αυτό, το LC Patras έχει συμμετάσχει σε πολλές τέτοιες δραστηριότητες ανά τα έτη.Με αφορμή αυτό, ας καλύψουμε τα πιο σημαντικά events που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

13th Training for Trainers

Αρχικά, αυτόν τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκε το T4T, ή αλλιώς Training for Trainers, στην Τούζλα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στις 26 του μηνός. Η εκδήλωση αυτή κράτησε μέχρι τις 5 Αυγούστου. Σκοπός του event αυτού είναι η εκπαίδευση νέων πιθανών EESTEC Trainers πάνω στα soft skills , ανάμεσά τους και 2 μέλη από το LC Patras, η Αναστασία Ουτζιόλα και ο Γιώργος Τζόβλας.

LC Greece goes camping

Αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, οργανώθηκε από τα LC Greece το πρώτο LC Greece goes camping: ένα Motivational Week για όλους τους ενδιαφερόμενους EESTECers, από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το camping έλαβε χώρα στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης, κοντά στη Χαλκιδική, στις 20-25 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέα άτομα από όλη την Ευρώπη και να παραθερίσουν παρέα, δίπλα στην τοπική παραλία. Το πρόγραμμα είχε χορούς, τραγούδι, κολύμπι και πολλές άλλες δραστηριότητες γεμάτες EESTEC Spirit.

SUBOM 2021

Στα μέσα του φθινοπώρου έλαβε τόπο και το SUBOM (SUmmer BOard Meeting) δηλαδή το γενικό συμβούλιο που οργανώνεται από την εκάστοτε Οργανωτική Επιτροπή μία φορά το χρόνο. Στη συνέλευση αυτή συμμετέχουν το προεδρείο του οργανισμού και μερικοί επιλεγμένοι BATCAMs και λαμβάνουν αποφάσεις για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Φέτος το SUBOM έγινε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια, στις 6-9 Οκτωβρίου και από το LC Patras συμμετείχαν: ο Άγγελος Διαμαντόπουλος, ο Κωνσταντίνος Κοτορένης, η Αναστασία Ουτζιόλα, η Μαριτίνα Μπιζούμη, ο Ανδρέας Συμεωνίδης και η Δήμητρα Τσόλκα.

EESTEC Hour 2021

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν και αρκετές unofficial συναντήσεις των μελών του LC Patras στη Μαρίνα Πατρών, στο Νότιο Πάρκο και όχι μόνο, κάτι το οποίο συνηθίζεται και λειτουργεί σαν κινητήριος παράγοντας για την ευημερία και την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, καθώς και το διαμοιρασμό του EESTEC Spirit.